vooraanzicht Pharmaself
vooraanzicht Pharmaself (Foto: JP Dupon)

Apotheek Malburgen Arnhem 24/7 bereikbaar voor het ophalen van medicatie.

Sinds deze week heeft Apotheek Malburgen Arnhem (Medisch Centrum Malburgen) een afhaalrobot, de Pharmaself24. Deze robot zorgt ervoor dat patiënten hun medicatie op elk gewenst tijdstip op kunnen halen; men is niet afhankelijk van de openingstijden van de apotheek.

De apotheek kreeg de afgelopen tijd verzoeken om meer in te spelen op de dynamische maatschappij waarin men op elk moment van de dag medicijnen op zou kunnen halen, zonder beperkt te worden door openingstijden.
De afhaalrobot biedt mogelijkheden voor alle huidige en toekomstige patiënten. Patiënten krijgen een unieke code toegezonden en kunnen met deze code de medicatie op elk gewenst tijdstip ophalen. Eventuele bijbetalingen voor medicatie kunnen direct aan de machine gepind worden.

Indien u als patiënt gebruik wilt maken van deze kosteloze service kunt u zich in de apotheek melden/inschrijven en u kunt uw medicatie dan ophalen op een door u gewenst tijdstip.

Uiteraard voldoet de afhaalrobot aan alle veiligheidsvoorschriften en privacyregelgeving. Voor de veiligheid van de patiënten is er ook een camera geplaatst welke toeziet op uw veiligheid.

De apotheek is gevestigd aan de Huissensestraat 62, 6833JB in Arnhem en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Meer berichten