Bijeenkomsten februari 2019 LPH Gelderland

Velp - Graag willen we je weer uitnodigen voor 3 nieuwe thema avonden in februari. Voel je van harte welkom op de avond(en) en thema(s) die bij jou passen.
 

12/02  De weg van de ziel – Wat is het doel van ons leven? Waar gaat het eigenlijk om? Om een leuke baan, een fijn gezin, veel vrienden? Of gaat het ook om andere dingen? Komen we om iets te leren? En zo ja, wat mogen we dan leren en hoe?
 
19/02  Zielentaal en zielenzang – Onze ziel wil graag gehoord en geuit worden. Hoe doen we dat? Een prachtige manier is het naar buiten brengen van je zielentaal en in vervolg daarop de zielenzang. Dat is een diepgaande ervaring die we iedereen gunnen. Velen van jullie hebben wel de reactie gehoord van je eigen ziel op de zielenzang van anderen. Hoe fijn is het dat nu zelf te leren?
 
26/02  Klankhealing – Healing met behulp van de stem, mantra's en bijzondere instrumenten. Voel en ervaar hoe deze bijzondere manier van healing diepe effecten kan hebben. De klanken zullen ons meenemen, vanuit ons hoofd naar ons hart. Laat je verwennen door hemelse klanken, die je meer rust en harmonie kunnen brengen . 
                  
                                                                                                                             
Waar:                               KICK – Centrum voor huiswerkbegeleiding,
                  Parkstraat 47 (hoek Wilhelminastraat) , Velp
Wanneer:                         Dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur
Kosten:                            € 10,-  (mocht dit een probleem zijn, graag overleg)
Aanmelding/informatie: Frank.Boonstra@drsha.com  of 06 – 21152418

Meer berichten