Introdans, 10 maart 2018, Stadstheater Arnhem.
Introdans, 10 maart 2018, Stadstheater Arnhem. (Foto: HANS GERRITSEN)

Introdans opent zijn deuren tijdens de Arnhemse Uitnacht

Op vrijdag 25 januari vindt de tweede editie van de Arnhemse Uitnacht (AU19) plaats. Gedurende de hele avond zijn er verspreid over de binnenstad van Arnhem diverse evenementen en programma's te bezoeken.

Introdans opent op die avond zijn deuren en geeft de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen in de vorm van een theatrale rondleiding. Het pand wordt een groot danspaleis met workshops, voorstellingen en disco tot vroeg in de ochtend. Trek je dansschoenen aan en kom vanaf 19.00 uur naar Introdans aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem. 
 
Vanaf 19.00 uur volg je een route door het gebouw. Je gaat via de kostuumkeuken of het techniekkantoor langs de studio's en wordt er verrast met prikkelende dans. Je eindigt in het Studiotheater met een verrassende act onder het genot van een Pink Panther Prosecco (er is ook een non alcoholische variant). Elk half uur start een gratis tour (duur 60 min.) die plaats biedt aan 30 deelnemers. Vanaf 00.00 uur neemt dj Joey Delvaro het over en kan er gedanst worden in de voormalige discotheek Pink Panther. In de jaren 70 was het pand van Introdans namelijk een populaire uitgaansplek; nu repeteert Introdans er dagelijks zijn voorstellingen. 
 
Kijk voor meer informatie op introdans.nl.
Let op: ben je slecht ter been? Het gebouw van Introdans heeft veel trappen.
 

Meer berichten