Uitsnede van een van de foto's van Eversion
Uitsnede van een van de foto's van Eversion (Foto: Loes Gorseling)

Foto-expositie ' Eversion' van Loes Gorseling

Technieken in de medische wereld gaan met enorme sprongen vooruit. Ondanks deze vooruitgang zijn de medische hulpmiddelen die onder jongeren het meest gebruikt worden de afgelopen 100 jaar maar weinig veranderd.

Met de foto-expositie Eversion laat Loes Gorseling zien hoe jonge mensen met onzichtbare aandoeningen de strijd met hun hulpmiddelen ervaren en wat het effect is op zowel lichaam als geest.

Loes Gorseling is een fine art fotografe met haar thuisbasis in Arnhem. Haar werk was de afgelopen jaren te zien in galerieën in Florence, Innsbruck en Groningen. Zij heeft gepubliceerd in de Italiaanse Vogue en is een van de gezichten van de Nikon “I AM DIFFERENT” campagne.

Recentelijk won zij nog de Facebook Photo Contest 2018 van William Rutten, bekend van het tv programma ‘het perfecte plaatje’ uit ruim 3200 kandidaten.

In onze snelle en vaak chaotische wereld laat Loes ons, als jonge fotografe, door middel van beelden stil staan bij vergeten verhalen en verborgen emoties. Met een scherp oog voor wat ons als mensen bindt.

Door middel van duo portretten geeft zij in Eversion een inkijk wat voor impact verborgen aandoeningen hebben op jongeren in hun everyday life.

De tentoonstelling is te zien op 24, 25 en 26 januari in Gallery BOKA aan de Oude Kraan 20 in Arnhem, van 09.00 tot 18.00 uur. De expositie is op vrijdagavond 25 januari onderdeel van de Arnhemse Uitnacht. Op zaterdag 26 januari om 13.00 uur geeft Loes een presentatie over haar werk voor Eversion. De werken zijn na de expositie te koop. De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden