Xander de Buisonje
Xander de Buisonje (Foto: Management Xander de Buisonje, website Xander)

Een stijlvol en swingend Galaconcert in Arnhem

Op zaterdag 16 februari 2019 vindt het Galaconcert en Galafeest van Carnavalsvereniging de On-Ganse uit Arnhem plaats. Onder leiding van de Marinierskapel der Koninklijke Marine zullen sopraan Francis van Broekhuizen en zanger Xander de Buisonjé de avond muzikaal invullen. De Marcel Fisser band, bekend van het programma ‘Beste Zangers’, zal na afloop van het concert voor een swingend feest zorgen. Ook Floor Kraayvanger zal tijdens het feest een aantal nummers voor haar rekening nemen.

Traditioneel gala met een feestelijk tintje

Het sinds 1972 jaarlijks terugkerende Galaconcert is een traditioneel gala, waar er maar weinig van zijn in Arnhem. Een mooie gelegenheid voor bezoekers om zich uit te dossen in een stijlvolle galajurk of smoking. Het concert wordt dan ook druk bezocht door iedereen die een liefde heeft voor mooie muziek, maar ook van een stijlvol feest houdt.

Musis Arnhem

Vanwege de verbouwing van Musis Arnhem heeft het Galaconcert de afgelopen twee jaar in de Eusebiuskerk plaatsgevonden. De On-Ganse keert dit jaar weer terug in Musis Arnhem, waar het galaconcert tevens zal plaatsvinden. De prachtige nieuwe Parkzaal zal als decor dienen voor het klassieke gedeelte, waarna het galafeest zich zal voortzetten in de volledig gerenoveerde Muzenzaal.

Voor meer info en kaartverkoop: www.galaconcert.nl

Meer berichten