Eerste namen ASM Festival 2019 bekend

Arnhem - ASM Festival heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de tweede editie op zaterdag 31 augustus 2019. Onder andere Guus Meeuwis en Lucas & Steve maken hun opwachting op het festival. De kaartverkoop start op vrijdag 1 februari. 

Met Guus Meeuwis haalt het ASM Festival een van de grootste artiesten van ons land naar Arnhem. Meeuwis is dit jaar hoofdact van het ASM Festival, wat voor de tweede keer plaatsvindt. En ook dit jaar wordt het festival afgesloten met een DJ act en de eer is aan Lucas en Steve. Het duo scoorde hits met 'Summer on You' en 'Up till dawn' en de jonge DJ's vliegen de hele wereld over. Eerder deze week maakte de organisatie al bekend dat de presentatie van het festival weer in handen ligt van Oosterbeker Eric Corton. 19 januari wordt het hele programma bekend gemaakt en 1 februari start de reguliere kaartverkoop. Bij de eerste editie waren 10.000 bezoekers aanwezig.

Nieuw dit jaar is een pre-registratie. Deze pre-registratie geeft bezoekers de mogelijkheid hun kaarten al een week voor de reguliere verkoop te kopen tijdens de voorverkoop op vrijdag 25 januari. Pre-registreren kan via de website van het ASM Festival.

Meer berichten