Ontmoetingscentrum De Paperclip zoekt vrijwilligers

Velp - Vrijwilligerswerk biedt heel veel mogelijkheden. Je maakt nieuwe contacten, je leert er veel van, je doet mensenkennis op en je doet veel ervaring op. Daarnaast kom je in contact met mensen uit verschillende groepen en bouw je een groot sociaal netwerk op.

In ontmoetingscentrum de Paperclip in Velp kun je verschillende soorten vrijwilligerswerk doen. Denk bijvoorbeeld aan barwerk, de cursuswerkgroep, het technische team (handige handjes), de klussendienst of misschien wil je zelf iets leuks voor de wijkbewoners opstarten. Alles is mogelijk, zolang het maar toegankelijk is voor wijkbewoners.

De taken zijn voor de bardienst zijn: bediening  van klanten, aanspreekpunt, het schenken van diverse dranken, toezicht houden dat alles in het gebouw goed verloopt, zorgen dat alles na de bardienst netjes, opgeruimd en schoon achter wordt gelaten, kassabediening, kassa opmaak, voorraadbeheer, sfeer en gezelligheid bieden aan de klanten.

Wij zoeken tevens een prettige collega die het leuk vindt creatief mee te denken in onze cursuswerkgroep. De inhoud van de functie is het inventief meedenken over het aanbod van nieuwe cursussen en het begeleiden van de bestaande cursussen. Onze groep bestaat nu uit drie personen en wij zoeken een vierde man/vrouw.

Handige handjes gevraagd: we hebben nog veel kleine en grote renovaties op het programma staan. Ben je handig in verbouwingen, elektriciteit, loodgieterswerk, timmerwerken enz. of in kleine of grote reparaties of heb je goeie ideeën over bouwkundige of installatietechnieken, dan ziet het ontmoetingscentrum je graag opgenomen in onze groep 'handige handjes'. Door een grote mate van zelfwerkzaamheid in deze groep worden waardevolle ervaringen uitgewisseld, maar je leert ook veel mensen kennen en draagt bij aan een waardevolle accommodatie voor de buurt.

Voor meer informatie of interesse neem gerust contact op met onze voorzitter Aat Buitenhuis: voorzitter@paperclipvelp.nl of 026-3795432.

Meer berichten