Foto:

Start bouw Panorama Leihagen in Schuytgraaf

Arnhem – Schuytgraaf in Arnhem krijgt er 20 nieuwe appartementen bij. Gisteren werd door ontwikkelende bouwer Van Wijnen de feestelijke start bouw gevierd samen met de toekomstige bewoners. De twee appartementsgebouwen 'Panorama Leihagen' markeren tevens de afronding van de sfeervolle buurt Leihagen in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf.

Panoramisch uitzicht
Met een fantastisch uitzicht staan de appartementen op één van de mooiste groene plekjes in Leihagen. De appartementen beschikken dan ook over royale balkons om van dit uitzicht te kunnen genieten. Een extra dam met rijweg naast de bestaande brug was nodig om deze grote balkons op de bouwplaats te krijgen.

Feestelijke start bouw
Op maandag 10 december kwamen de toekomstige bewoners, Van Wijnen en een flink aantal betrokken partijen bij elkaar op de bouwplaats om symbolisch de eerste paal te slaan. De kopers konden zichzelf door de aanwezige fotograaf gelijk laten vereeuwigen met een mooie 'eerste foto in hun nieuwe huis'.

Laatste kans
De verkoop van de appartementen is zeer voorspoedig gelopen. Met 13 handtekeningen en een aantal kandidaten is nog maar een klein aantal appartementen beschikbaar. Van Wijnen biedt kopers een luxe appartement aan vanaf € 395.000,- v.o.n. Voor meer informatie zie de website van het project op: www.panoramaleihagen.nl.

Meer berichten