De Ali Ibrahim voetbalacademie in actie
De Ali Ibrahim voetbalacademie in actie (Foto: Ester van de Kamp)

Ali Ibrahim voetbalacademie start nieuwe serie trainingen in januari

Er is een nieuwe voetbalschool in Arnhem! In oktober is de Ali Ibrahim voetbalacademie in samenwerking met v.v. Eldenia van start gegaan met trainingen op zondagochtend voor jeugdspelers van 8-15 jaar, onder leiding van oud-de Graafschapspeler en Ghanees international Ali Ibrahim.

In blokken van 9 trainingen begeleidt de voetbalacademie deze spelers om betere voetballers te worden en leert ze technieken aan waarmee ze betere keuzes leren maken op het veld.

Met individuele benadering en veel plezier op de training zorgen de trainers ervoor dat de deelnemers het beste voetbal uit zichzelf leren halen en daarmee zelfbewuster en zelfverzekerder handelen in wedstrijdsituaties.

In de korte tijd dat de academie begonnen is, was er al veel ontwikkeling te zien bij de spelers en waren zowel spelers als ouders en trainers enthousiast. Op 16 december is de laatste training van 2018, maar in januari 2019 gaat de academie verder en spelers van elke vereniging kunnen zich inschrijven voor de trainingen op zondagochtend!

Ga voor meer informatie naar Ali Ibrahim voetbalacademie op Facebook, naar alivoetbalacademie.wordpress.com of stuur een e-mail naar ali.voetbalacademie@gmail.com.

Meer berichten