Tijdens de kerst er even lekker tussenuit zonder dat het iets hoeft te kosten

Arnhem - Dit jaar al voor de 49e keer biedt stichting De Kerstherberg tijdens de kerstdagen de bezoekers een aantrekkelijk en feestelijk programma. De Kerstherberg is geopend op kerstavond van 17uur-23uur, 1e kerstdag van 12uur-23uur en 2e kerstdag van 12uur-19uur. De Kerstherberg wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie, namelijk in de Stadskeuken en niet meer in de Walburgiszaal. De Stadskeuken is gelegen tegenover de oude locatie en heeft de ingang aan de Beekstraat 40 aan het Walburgisplein.

Optredens en activiteiten

In de Kerstherberg kan worden genoten van optredens van diverse artiesten, o.a. Mike Sanders, Pauline Zurlohe ( Idols 2008) en Magic Stefan de Goochelaar.

De krant of een tijdschrift kan worden gelezen, een spelletje worden gespeeld of er kan worden deelgenomen aan karaoke. Ook families met kinderen vermaken zich prima in De Kerstherberg. De Kerstherberg serveert bovendien kosteloos warme en koude dranken (geen alcohol), lekkere hapjes én een maaltijd.

Iedereen is welkom!

Tientallen vrijwilligers

Basisdoelstelling van De Kerstherberg is om alleenstaanden en/of mensen en gezinnen met minder financiële draagkracht toch een leuke kerst te bezorgen. Tientallen vrijwilligers staan kerstavond en de twee kerstdagen klaar om de bezoekers te ontvangen, met ze te praten en om ze in de watten te leggen.

De Kerstherberg is voorgaande jaren altijd tot de nok toe vol geweest. Een teken dat alle inzet enorm wordt gewaardeerd.

Warm hart

Stichting De Kerstherberg heeft beperkte middelen. Gelukkig helpen bedrijven en instellingen met donaties in de vorm van eten en drinken en treden de artiesten op voor een habbekrats of zelfs voor niets.

Mocht u De Kerstherberg ook een warm hart toedragen, als toekomstig vrijwilliger of sponsor bent u meer dan welkom. Neem een kijkje op www.kerstherberg.nl, naast programma en openingstijden vindt u er nog veel meer informatie.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om tijdens de kerst zelf een kijkje te komen nemen in de sfeervolle Kerstherberg op locatie de Stadskeuken.

Donaties kunt u overmaken op NL90INGB00024 13 700 tnv Penningmeester Stichting de Kerstherberg Arnhem.

Meer berichten