Mark+Rámon ontmoeten ATK Brass
Mark+Rámon ontmoeten ATK Brass (Foto: Danielle de Wit)

ATK Brass ontmoet 3FM Serious Request

Zaterdag 22 december komen de 3FM DJ’s Mark+Ramón naar Arnhem en zullen daar de muzikanten van ATK Brass gaan ontmoeten. Tijdens meerdere optredens zal de koperblazersgroep geld inzamelen voor het goede doel en hopen op deze wijze een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan de lopers van Serious Request de Lifeline.

Wie zijn Mark+Rámon? ‘Gespierd, gelovig en volledig geëmancipeerd: drie dingen die Mark+Rámon vooral niet zijn. Het nieuwste duo van de radio heeft een voorliefde voor schuine (woord)grappen, snacks, games én Mama Appelsap-versprekingen. Daarbij is Mark van de knoflooksaus en frikadellen speciaal (met curry!), terwijl Rámon vooral lekker gaat op champagne en oesters. Mik dit in een grote blender en je krijgt de leukste middagshow van de Nederlandse radio op 3FM, van 16.00 tot 18.00 uur!’ aldus hun eigen introductie bij BNNVARA.

Wat in september klein begon met een simpele uitnodiging voor de heren om tijdens hun wandeltocht op zaterdagavond de 22e in clubhuis Quattro Musica een warme maaltijd te komen eten mondt uit in een onverwacht grote actie. Tijdens een live radio-interview op 24 oktober met de woordvoerder van ATK Brass beloofden Mark en Rámon een bezoek te brengen aan het clubhuis. Inmiddels is bekend dat de lopers overdag naar Arnhem zullen komen en dat zij ATK Brass écht gaan ontmoeten.

Reden voor de muzikanten om na te denken hoe ze op een andere wijze een bijdrage kunnen leveren aan het goede doel. Het antwoord is eenvoudig want vanaf 9 tot 22 december staan er maar liefst 7 optredens in kerstsfeer gepland en de bezoekers zal worden gevraagd om tijdens het optreden van ATK Brass een donatie te doen.

De Arnhemse formatie is te zien op: 9 december Dickens Velp en Dickens in de Liemers, 15 december in winkelcentrum Presikhaaf en Dickens by Night Drunen, en tenslotte op 16 december bij de Grootste Kerstmarkt van het Oosten gevolgd door Arnhem Samen op het Gele Rijdersplein in Arnhem en natuurlijk op 22 december tijdens het bezoek van Mark+Rámon.

Wat zou het fantastisch zijn om namens bezoekers van al deze evenementen een cheque met hierop een mooi geldbedrag te kunnen overhandigen aan Serious Request de Lifeline zodat het Rode Kruis zijn werk kan blijven doen in rampgebieden of dat AED’s kunnen worden aangeschaft om zodoende levens te redden. Het zal je maar overkomen.

https://kominactie.npo3fm.nl/actie/een-warme-maaltijd-voor-de-djs

www.atkbrass.nl

www.facebook.com/atkbrass

Meer berichten