Divertimento tijdens het optreden in Bronbeek
Divertimento tijdens het optreden in Bronbeek (Foto: Rico van Houten)

Divertimento zoekt tenoren en bassen

Hou je van zingen en zoek je een gezellig koor dat muziek zingt in diverse genres? Neem dan eens een kijkje bij Divertimento.

Divertimento zingt met veel plezier stukken uit diverse klassieke stijlperiodes, wereldmuziek, volksmuziek en pop-ballads. Komend seizoen staat er een dubbelconcert met Novo Cantare op het programma waarvoor we ook dubbelkorige stukken gaan instuderen. Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Meer informatie over het koor vind je op www.koordivertimento.nl. Om een keer mee te kunnen zingen, maak je een afspraak via info@koordivertimento.nl.

Onder leiding van dirigent Hilde Gams en vaste pianiste Irina Levin wordt wekelijks gerepeteerd op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Opstandingskerk in Arnhem. Samen werken we aan zangtechniek, frasering en samenklank en ook aan uitspraak en interpretatie van tekst. Tijdens de repetities studeert het koor nieuw repertoire in, afgewisseld met al bekende muziekstukken. Er is daarnaast ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Ongeveer één keer per jaar geeft Divertimento een concert rondom een thema. Daarnaast verzorgt het koor jaarlijks in en rond Arnhem een aantal kleinere optredens.

Meer berichten