Foto: Sportbedrijf Arnhem

Sportbedrijf zoekt Support-sterren

Arnhems Sportgala op 7 februari

Petra de Kramer

Op 7 februari van het komende jaar zetten we sporters en supporters weer in het zonnetje tijdens het Arnhems Sportgala. In het Stadstheater maken we op deze feestelijke avond bekend wie de Sport- en Support-ster van 2018 worden. We zijn echter nog op zoek naar de Support-sterren van Arnhem!

Arnhem - Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem. Of bijvoorbeeld amateur-scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Iedereen kent wel iemand.

Wie is jouw Support-ster?
Misschien vind je het lastig om iemand te kiezen, of wil je niemand teleurstellen door 1 speciaal iemand voor te dragen. Geen probleem. Je mag namelijk ook een groep vrijwilligers aanmelden. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligers die het jaarlijkse toernooi organiseren, de kantine-medewerkers, enthousiaste mensen van de ledenadministratie, de activiteitencommissie, het bestuur, het maakt niet uit.

Meld jouw ster nu aan!
Ken je een Support-ster die in 2018 bijzonder actief is geweest? Meld hem, haar of een team aan op www.sportinarnhem.nl./sportgala. Tot eind van dit jaar kun je ze nog voordragen.

Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Dat kan. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Meld je wel aan via www.sportinarnhem.nl/sportgala

Met plezier bewegen in je eigen stad, wijk en buurt: voor gezondheid, ontspanning, ontmoeting of werk. Sportbedrijf Arnhem zet zich hier op verschillende manieren voor in. Dit inspireert en drijft ons, elke dag weer! Meer lezen? www.sportbedrijfarnhem.nl/nieuws

Meer berichten