Een speler putt de schijf
Een speler putt de schijf (Foto: Daan Remmers)

Disc golf in park Immerloo

Arnhem is een sportvoorziening rijker. Afgelopen zondag speelden disc golfers uit heel Nederland in park Immerloo de derde competitieronde van de beginnerscompetitie.

Daar werd gebruik gemaakt van de gloednieuwe targets die daar een week eerder geplaatst zijn. Disc golf is een sport die je speelt met frisbees. Net als bij het ‘gewone’ golf is het doel van het spel om in zo min mogelijk worpen de frisbee van de start van een hole in de target te gooien. In park Immerloo zijn inmiddels 18 doelen geplaatst en binnenkort volgt de plaatsing van de tees (waar vandaan elke hole gestart wordt). Ook zal er bebording worden geplaatst met informatie zodat iedereen kan lezen wat de spelregels zijn en hoe het parcours gespeeld kan worden.
De spelers maakten nu al echter dankbaar gebruik van het prachtige park en de verschillende uitdagingen die elke hole de spelers biedt. Aan de vele belangstellende vragen van de overige bezoekers aan het park, lijkt het erop dat veel Arnhemmers deze sport zullen gaan ontdekken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden