Hubertus November Party

Zaterdagavond 24 november vindt wederom de Hubertus November Party plaats in de Sonsbeekvilla in Arnhem. De opbrengst van de benefietavond gaat naar Stichting Leergeld in Arnhem en een Introdans-educatieproject voor kansarme kinderen in Arnhem, Velp, Rozendaal en Renkum. Zo'n 250 gasten genieten van een buitenprogramma met hoornblazers, en daarna binnen van topgoochelaar Ronald Moray en muziek van Yara Live, Taste of Ruby en de Supertolle Schlager Schwestern. Tenslotte is er een dansfeest onder leiding van DJ Himes. Rotaryclub Rozendaal-Veluwezoom organiseert de avond. Laatste kaarten (35 euro per stuk) zijn nog verkrijgbaar via hubertusnovemberparty@gmail.com of telefoon 06 52 56 79 69.

Goede doel: Stichting Leergeld 
De Rotaryclub kiest dit jaar voor Stichting Leergeld als goede doel: een Arnhemse stichting die kinderen in Velp, Rozendaal en Renkum uit huishoudens op of onder het minimum financieel ondersteunt bij sport-, cultuur- en schoolactiviteiten zodat zij kunnen meedoen in de samenleving. Jaarlijks ondersteunt Leergeld circa 2.000 kinderen in onze regio. Voor hen betekenen deze activiteiten zonder meer een verbreding van hun horizon. 

Deel opbrengst naar eigen Introdans-educatieproject
Een deel van de opbrengst gaat naar een Introdans-educatieproject waarbij kansarme kinderen – onder meer uit de Leergeld-doelgroep of met vluchtelingenachtergrond – op een laagdrempelige, enthousiaste manier in aanraking komen met dans en cultuur. Dit project is een eigen initiatief van Rotaryclub Rozendaal-Veluwezoom, en wordt nu al voor de vierde keer uitgevoerd. In totaal 120 kinderen kregen tot nu toe op deze manier een uitgebreide kennismaking met cultuur en dans. 
 

Meer berichten