Nieuwe wandelgids Veluwe verschenen

Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over de Gelderse Veluwe uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes in onder meer de omgeving van Arnhem. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: talrijke tochten door de uitgestrekte bossen en over de immense heidevelden van de Noord-, Midden- en Zuid-Veluwe. Op de Midden-Veluwe is er zelfs een echte woestijntocht, op de Oost-Veluwe lopen enkele routes langs de daar vele sprengbeken en aan de westkant van de Veluwe loopt een route over het Middelpunt van Nederland. De gids bevat ook een stadswandeling en een stad & landwandeling.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl.

De gidsen kosten € 14,95.

De provinciewandelgids Gelderland / Veluwe is de zevende uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de gidsen goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

Meer berichten