Solisten Galaconcert Arnhem bekend!

Op zondag 11 november 2018, de traditionele openingsdag van het carnavalsseizoen, heeft Carnavalsvereniging de On-Ganse de solisten voor het Galaconcert bekend gemaakt. Onder leiding van de Koninklijke Marinierskapel zullen sopraan Francis van Broekhuizen en zanger Xander de Buisonje de avond muzikaal invullen. De Marcel Fisser band, bekend van het programma ‘Beste Zangers’, zal na afloop van het concert voor een swingend feest zorgen.

Traditioneel gala met een feestelijk tintje

Het sinds 1972 jaarlijks terugkerende Galaconcert is een traditioneel gala, waar er maar weinig van zijn in Arnhem. Een mooie gelegenheid voor bezoekers om zich uit te dossen in een stijlvolle galajurk of smoking. Het concert wordt dan ook drukbezocht door iedereen die een liefde heeft voor klassieke muziek, maar ook van een stijlvol feest houdt.

Musis Arnhem

Vanwege de verbouwing van Musis heeft het Galaconcert de afgelopen twee jaar in de Eusebiuskerk plaatsgevonden. De On-Ganse keert dit jaar weer terug in Musis Sacrum, waar het galaconcert tevens zal plaatsvinden. De prachtige nieuwe Parkzaal zal als decor dienen voor het klassieke gedeelte, waarna het galafeest zich zal voortzetten in de volledig gerenoveerde Muzenzaal.

Het Galaconcert vindt plaats op 16 februari 2019 in Musis Sacrum en kaarten kunnen besteld worden via www.galaconcert.nl

Meer berichten