Vrijwilligersvacature van de week

Buschauffeurs vervoer cliënten dagbehandeling te VELP

Innoforte verzorgt zelf deels het vervoer van onze bezoekers van huis naar de dagbehandeling. Hiervoor hebben we iedere werkdag een chauffeur nodig. We rijden met één bus. U haalt met het busje van Innoforte 's ochtends bezoekers van de dagbehandeling thuis op. Vervolgens brengt u ze naar de dagbehandeling. 's Middags brengt u de bezoekers weer naar huis terug. U kunt zich ook voor één van deze twee tijden aanmelden (tussen 9.00 en 10.00 ophalen en tussen 16.00 en 17.00 wegbrengen). Eventueel een gezellig uitstapje tussendoor. Heeft u nog een paar uurtjes over in de ochtend of middag meld u dan aan! Ook voor de gezellige uitjes overdag (bijv. bloesemtocht, kerstroute, tuincentrum) hebben we u hard nodig!

U bent in het bezit van een rijbewijs en u kunt een busje rijden of wilt dat leren. U bent geduldig, rustig en vriendelijk. U kunt omgaan met mindervaliden en beginnend dementerenden, of u bent bereid dat te leren.

Innoforte stelt uw inzet zeer op prijs. Wij bieden scholing, reiskosten worden vergoed, u bent bij ons verzekerd en wij hebben een actief attentiebeleid.

Komt u ons team versterken? Neem contact op met Marie-Elaine Thissen of Hannie Verheijen, (026) 384 92 92, vrijwilligerscentrale@innoforte.info

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten