Klimaatneutraal vergaderen in het nieuwe The Green Meeting Center

Sinds 2005 is WTC Meeting Center (voorheen "Regardz WTC Arnhem") gevestigd in het World Trade Center. Recente ontwikkelingen binnen het pand in combinatie met de trends en ontwikkelingen binnen de meeting markt waren het uitgelezen moment voor een nieuwe uitstraling, missie en concept maar ook in een bijpassende nieuwe naam: The Green Meeting Center Arnhem.

De groene missie van The Green
Voor de totstandkoming van de nieuwe propositie heeft The Green (onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V.) zich laten inspireren door het 360 graden zicht op het Arnhemse groen, de 'groene' ligging naast Arnhem CS en actuele thema's als duurzaamheid en vitaliteit. The Green Team gelooft dat aandacht, innovatie en ontmoetingen bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden zij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij leveranciers én gasten worden betrokken bij hun groene missie. "Samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst en kunnen we het elke dag een stukje groener doen." aldus Saviëlle Roemeling, Directeur en Gastgever van The Green Meeting Center.

Klimaatneutraal vergaderen
Naast het energielabel A en nieuwe duurzame initiatieven zoals gebruik van gerecycled papier, een 'papierloze vergaderzaal' en een zero-waste-policy neemt The Green ook op gebied van CO2 uitstoot ingrijpende maatregelingen. Elke bijeenkomst in The Green is daarom klimaatneutraal. De CO2 uitstoot die The Green maakt wordt jaarlijks doormiddel van de Greenhouse Gas methode opgemeten door Groenbalans en vervolgens gecompenseerd met een donatie aan een klimaatgerelateerd doel.

Vitaliteit
Ook vitaliteit speelt een belangrijke rol in de groene missie van The Green. Zo kunnen gasten nu de voordelen van staand vergaderen ervaren. Gasten merken tijdens een staande vergadering dat er sneller besluiten worden genomen, deelnemers meer bewegen en meer energie hebben. Bij de staande vergaderopstelling wordt er een in hoogte verstelbare boardroomtafel geplaatst. Daarnaast beschikken gasten over diverse ergonomische hulpmiddelen.

Fresh Food & Coffee Corner
Groen staat bij The Green vanzelfsprekend ook voor gezond én lekker. De nieuwe Fresh Food Corner biedt een dagelijks lunchbuffet bestaand uit (h)eerlijke, verse en organische ingrediënten. Huisgemaakt óf van dichtbij huis. Ook aan vegetarische, veganistische, glutenvrij en/of lactosevrije gastenwensen wordt volop aandacht besteed. Minimaal drie keer per jaar brengt het Green Team ter inspiratie een bezoek aan de regionale boeren. Voor inspiratie en om alles wat goed en gezond is mee te nemen naar de eigen keuken.

Voor flexwerkers en zzp'ers is de Coffee Corner de ideale plek waar ze zonder te reserveren binnen kunnen lopen en direct aan de slag kunnen. Werken, ontmoeten en overleggen in een omgeving die inspireert, energie geeft én van alle gemakken is voorzien.

Meer berichten