Feestelijke heropening Aldi Arnhem

Op vrijdagochtend wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Middelgraaflaan in Arnhem feestelijk heropend.

De opening wordt verricht door filiaalleidster Tamara Geel. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. 
 
In verband met de verbouwing sluit het filiaal op vrijdag 19 oktober om 18.00 uur. 
 
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als soundbars, tablets of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas. 
 
RUIME WINKEL De enthousiaste filiaalleidster Tamara Geel: "Wij zijn als team bijzonder trots om u straks in ons vernieuwde filiaal te mogen verwelkomen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Arnhem." 
FOODTRUCK Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.  
 
DUURZAME WINKEL Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. 
 
De vernieuwde winkel aan de Middelgraaflaan 20 in Arnhem beschikt over zo'n 110 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00 – 20.00 uur, donderdag van 08.00 – 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 08.00 – 20.00 uur en zondag van 10.00 – 20.00 uur. 

Meer berichten