Edy van Midde in het Inloophuis

Edy van Midde (1948), is in 1978 afgestudeerd aan de academie voor Teken- en Handvaardigheidsleraren te Tilburg.

De lesmethode van deze lerarenopleiding en met name die van het vak Modeltekenen, was van dien aard dat hij daar zijn verdere leven, veel profijt van heeft gehad. Portret- en Modeltekenen en schilderen, is dan ook nog steeds zijn grote passie. Op zijn “ouwe dag” wil hij deze lesmethode overdragen aan anderen. Deze lesmethode en zijn veertig jaar ervaring heeft hij daarom gebundeld in een cursus Portretschilderen en tekenen. De cursus wordt gegeven in zijn woonatelier in Klarendal en is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden, als je maar open staat voor een andere werkwijze.

Veel aandacht krijgt de basisconstructie van een kop en een losse en speelse impressionistische manier van schilderen, die uiteindelijk moet leiden tot een realistisch portret. De cursus zal in januari 2019 aangeboden worden. Als je interesse hebt, ga dan naar zijn website: www.fnks.nl

www.edy.exto.nl

Edy’s portretten zijn te vinden vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018 in het Inloophuis van de Eusebiusparochie aan de Van Slichtenhorststraat 34 in Arnhem. Je kunt vrij binnenlopen op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer berichten