Sprietsels speelt geïmproviseerde sprookjesvoorstellingen voor jong en oud.
Sprietsels speelt geïmproviseerde sprookjesvoorstellingen voor jong en oud. (Tobias Huizig van Toff Fotografie)

Help, de sprookjes zijn op!

Deze herfstvakantie speelt theatergezelschap Sprietsels de voorstelling 'Help, de sprookjes zijn op!’ in de Molenplaats Sonsbeek in Arnhem. Deze geïmproviseerde sprookjesvoorstelling is interactief en geschikt voor kleine en grote kinderen van 3 tot en met 10 jaar.

De voorstelling ‘Help, de sprookjes zijn op!’

Het personeel van de Barones van Weleer is in paniek, grote paniek. De bedienden zitten opgesloten op de oude rommelzolder en mogen er niet af totdat zij een volledig nieuw sprookje hebben bedacht. Dan ontdekken ze dat de kleren die er hangen magisch zijn. Wanneer je ze aantrekt verander je een domme draak, eenzame eenhoorn of heks met de hik.

Ben jij een expert op het gebied van sprookjes? Wil jij mee helpen bij het verzinnen van een nieuw verhaal? Heb jij een grenzeloze fantasie? Of vind je het gewoon leuk om mee te kijken en luisteren naar een spiksplinternieuw sprookjesverhaal? Ga dan mee op avontuur met Sprietsels Improvisatietheater.

Sprietsels Improvisatie is een professioneel theatergezelschap dat op scholen, BSO’s en festivals speelt. Samen met de kinderen speelt Sprietsels sinds 2014 interactieve, geïmproviseerde sprookjesvoorstellingen. Ieder verhaal is echt anders en elke voorstelling uniek. Altijd is het een spannende, romantische of juist grappige belevenis en worden de kinderen uitgenodigd mee te spelen, bedenken en fantaseren.

Op woensdag 17, donderdag 17, zaterdag 20 en zondag 21 oktober speelt Sprietsels meerdere middagvoorstellingen in de Molenplaats Sonsbeek in Arnhem. Kaarten á €4,- zijn verkrijgbaar aan de kassa of reserveert u door een e-mail te sutren naar sprietsels@gmail.com. Of kijk op sprookjesfestival.nl.

De voorstelling 'Help, de sprookjes zijn op!' is leuk voor jong én oud en in het bijzonder geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar.

Meer berichten