Rijnstate start parkeerservice op locatie Arnhem

Vanaf donderdag 11 oktober aanstaande heeft Rijnstate Arnhem een parkeerservice voor patiënten en bezoekers. De parkeerservice bevindt zich voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Het doel van deze service is de zorg voor het parkeren van de auto uit handen te nemen en de loopafstand naar de polikliniek of afdeling te verkorten. 

Hoe werkt de parkeerservice?
Als u gebruik wilt maken van de parkeerservice, rijdt u naar de hoofdingang. Hier parkeert u de auto onder de overkapping. Een gastvrouw of gastheer, herkenbaar aan een blauwe jas, komt naar u toe en neemt de autosleutel in ontvangst. U ontvangt een afgiftebewijs dat u goed moet bewaren. Vervolgens kunt u naar uw afspraak in het ziekenhuis. De gastvrouw of gastheer zet de auto in de parkeergarage.

Als u klaar bent in het ziekenhuis, meldt u zich met het afgiftebewijs bij een gastvrouw of gastheer bij de hoofdingang. U kunt even gaan zitten terwijl de gastvrouw of gastheer uw auto ophaalt. U rekent af via een mobiele pinautomaat, ontvangt de autosleutel en kunt naar huis. 

Praktische informatie
De parkeerservice van het ziekenhuis is van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 07.45 tot 16.30 uur. Bent u na 16.30 uur klaar in het ziekenhuis, dan kunt u zich melden bij de receptie bij de hoofdingang. 

Kosten
De parkeerservice kost 6 euro per keer. Vanwege de veiligheid van onze medewerkers is het alleen mogelijk om met pin de betalen.
 

Meer berichten