Arno van Gestel, Commercieel Directeur Nuon WarmeMartien Louwers, wethouder van de Gemeente ArnhemJeroen Verwolf, Business Unit Manager, Wereldhave Nederland B.V.
Arno van Gestel, Commercieel Directeur Nuon WarmeMartien Louwers, wethouder van de Gemeente ArnhemJeroen Verwolf, Business Unit Manager, Wereldhave Nederland B.V. (Foto: )

Winkelcentrum Kronenburg over op stadswarmte

Vanmorgen om 09.00 uur heeft er een officieel persmoment plaatsgevonden op Het Groene Plein in winkelcentrum Kronenburg. Met de aanwezigheid van Arno van Gestel, Commercieel Directeur Nuon Warme, Jeroen Verwolf, Business Unit Manager,Wereldhave Nederland B.V. en Martien Louwers, wethouder van de Gemeente Arnhem is de aansluiting van winkelcentrum Kronenburg op de stadsverwarming officieel ingeluid.

Om dit heugelijke nieuws te vieren nodigt winkelcentrum Kronenburg omwonende, scholen, families, kennissen en vrienden uit om samen de dag van de duurzaamheid te vieren op 'Het Groene Plein'. De gaskraan is nu officieel dichtgedraaid en voor deze speciale gelegenheid heeft het winkelcentrum samen met partners een zeer leuke een leerzame programmering voor jong en oud samengesteld.

Op het evenementenplein (voor de Hema) kunnen kinderen en volwassenen vandaag nog tot en met 16:00 uur alles te weten komen over duurzaamheid. Op het plein is o.a. Lijn 2030 van de Gemeente Arnhem aanwezig, kunnen kinderen een eigen warmtenetwerk aanleggen en energie opwekken in een groot hamsterrad. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rondleiding over het grote dak vol zonnepanelen te krijgen en kan er in de bibliotheek een biodiversiteit-kaartspel worden gespeeld.

Kinderen worden de gehele middag bovendien uitgedaagd met quizvragen over duurzaamheid. Degenen met de meeste juiste antwoorden maakt kans op een Elektrisch Skateboard t.w.v. maar liefst 550 euro!

Wij hopen jullie allen vandaag nog te mogen ontvangen op Het Groene Plein!

Het complete programma staat vermeld op de website van winkelcentrum Kronenburg.

http://www.winkelcentrumkronenburg.nl

Meer berichten