Cliënten thuiszorg KINO eten samen pannenkoeken

Thuiszorg KINO organiseert weer een gezellig en lekker uitje voor haar cliënten. Dit keer gaan we met de cliënten pannenkoeken eten ’t Pannenkoekhuis Schaarsbergen. Cliënten van thuiszorgorganisaties zien elkaar eigenlijk nooit. De verzorgers en verpleegkundigen komen bij de mensen thuis en onderling hebben de zorgvragers eigenlijk weinig tot geen contact.
Maar bij Thuiszorg KINO gaat dat anders!

De directeur, mevrouw van Amersfoort, van Thuiszorg KINO vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk en wilt haar cliënten graag een leuke tijd geven. Waarin cliënten samen kunnen genieten van gezellig uitjes.

Met giften van derden en vrijwillige inzet van medewerkers worden de uitjes georganiseerd. Zo is mevrouw van Amersfoort van de zomer met cliënten naar Zandvoort geweest. En nu gaan ze op woensdag 10 oktober lekker pannenkoeken eten. Dat was iets dat op het verlanglijstje van de cliënten stond. Iedereen wordt thuis opgehaald, de mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel worden met een busje opgehaald. Na het eten wordt iedereen weer netjes thuisgebracht en krijgt dan gelijk de nodige zorg. En kijkt iedereen terug op een gezellige dag.

Wilt u meer weten over de zorg die Thuiszorg KINO biedt, neem dan contact op met onze medewerkers op kantoor 026 – 30 300 76. Ons kantoor bevindt zich aan de Dorpstraat 98a, 6931 BM in Westervoort.

Meer berichten