Rich Eduard bespeelt gamelan
Rich Eduard bespeelt gamelan (Foto: Stichting Aliran Tenaga Dalam )

Inspirerende Indische workshops

Er werd niet over gepraat...maar het was wel voelbaar. Je moest je aanpassen en je net als de anderen gedragen. Nog beter je best doen als zij, zelfs. Je hebt hen niet willen belasten met jouw vragen. Toch bleef het knagen om te weten hoe het nou zit.... met die Stille Kracht.

Als dat voor jou geldt óf als je gewoon geïnteresseerd bent in de Indische cultuur hebben we goed nieuws voor je: op 30 september organiseert Stichting Aliran Tenaga Dalam een gezellige Inspiratie Dag in de Beijer.

Het wordt een dag vol workshops en lezingen op het gebied van Indische cultuur en Indonesische tradities. Leer de gamelan bespelen, ontdek hoe je je partner of familieleden Indische massage (pijit) kunt geven, leer hoe je een traditionele feestmaaltijd (tumpeng) hoort op te maken.

Je kunt individuele behandelingen boeken, er zijn mooie handgemaakte producten te koop en natuurlijk is er een Indische maaltijd (nasi rames, ook voor vegetariërs) te koop voor een klein prijsje.

Stichting Aliran Tenaga Dalam heeft zich tot doel gesteld om aandacht te geven aan Indonesische welzijnstradities, middels lezingen, workshops en cursussen. Ze wil de visie op Stille Kracht ontdoen van haar beladen sfeer, en geeft op praktische en toegankelijke wijze inzicht in de mooie en rijke traditie voor gezondheid en innerlijke kracht.

Meer informatie en aanmelden: www.aliran.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden