Open Huis De Paperclip succesvol – lezing Emoties bij katten


Op zaterdagmiddag 1 september werd het Open Huis van De Paperclip zeer goed bezocht. Er hebben zich zo'n 40 deelnemers aangemeld voor de cursussen; dit naast de ruim 100aanmeldingen op de website. Voor enkele cursussen kunt u zich nog aanmelden op www.paperclipvelp.nl, bijvoorbeeld voor de lezing "Emoties bij katten". Deze lezing is speciaal voor katteneigenaren, op 4 oktober, aanvang 19.30 uur, de kosten bedragen €10,-.

Dat katten net als mensen emoties hebben, zal iedere katteneigenaar beamen. Die emoties bepalen hoe de kat zich voelt, maar ook hoe de kat zich gedraagt. Of je kat nu voortdurend aan de meubels krabt, 's morgens al om 5 uur begint te miauwen of je met bloedende handen achterlaat als je hem in een reismandje probeert te stoppen. Het zijn allemaal uitingen van onderliggende emoties.
In deze lezing van Maggie Ruitenberg leer je de emoties die je kat ervaart beter te herkennen en hoe hiermee om te gaan. Door soms kleine aanpassingen kan een bange of gestresste kat zich aanzienlijk beter gaan voelen. Je leert de opbouw van stress bij je kat te herkennen en krijgt praktische tips om katten te ondersteunen in voor de kat angstaanjagende situaties. Het is voor iedereen die van katten houdt leuk om meer van hun emoties te begrijpen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden