Vrijwilligersvacature van de week

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Wil je tijdens dat werk graag veel mensen ontmoeten? En zeg jij geen nee tegen een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek? Dan hebben wij dé vacature voor jou! De Bibliotheek Rozet zoekt namelijk vrijwillige gastvrouwen/gastheren tijdens zelfservice-uren.

Vanaf dit najaar verruimen we onze openingstijden waardoor de bieb van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 8.30 uur geopend is. Tot 11.00 uur zijn dan de zogenaamde zelfservice-uren. Bezoekers kunnen tijdens deze uren gebruikmaken van alle faciliteiten van de bieb. Veel klanten kunnen hun weg goed vinden, maar er zijn ook bezoekers die daarbij hulp nodig hebben. Dat is één van de belangrijke taken van de gastheer/vrouw. Lid worden of geholpen worden met bibliotheek inhoudelijke vragen kan tijdens deze uren niet.

Wat worden je taken?
Als gastvrouw/gastheer verwelkom je onze gasten en maakt hen wegwijs in de bibliotheek. Je geeft een klant bijvoorbeeld uitleg over het leenproces, gebruik van apparatuur, of je maakt hem wegwijs in de bibliotheek. Daarnaast lever je een bijdrage aan het op orde houden van de collectie en de presentaties.

Wat vragen wij van je?
Je hebt affiniteit met mensen, media, cultuur en erfgoed. Je bent representatief en gericht op de bezoekers. Je bent minimaal 2 x 4 uur per week beschikbaar van 8.30 tot 12.30 uur.

Wat bieden wij je?
Een plezierige en inspirerende omgeving met boeiende gasten van jong tot oud. Samenwerking met andere vrijwilligers. Een gratis abonnement van de bibliotheek gedurende de periode dat je vrijwilligerswerk uitvoert. Kerstattentie. Vrijwilligersvergoeding.

Enthousiast?
Stuur dan je cv met motivatie naar Rozet t.a.v. A. van den Hout, Postbus 1168, 6801 ML Arnhem of per e-mail naar: a.vandenhout@rozet.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique van den Hout, 026 - 354 35 86.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.
Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten