Johnny Boeve tijdens de videoclip van 'Mij hou je niet tegen'
Johnny Boeve tijdens de videoclip van 'Mij hou je niet tegen' (Foto: Piet van der Meer)

Johnny Boeve verovert steeds meer harten

Op 23 september trapt Johnny Boeve zijn ‘Wat doe ik’ tour af in Luxor Live Arnhem. Samen met zijn platenlabel Lapanouse Music startte Johnny begin maart met de opnames van zijn debuut EP en in augustus was de EP ‘Wat Doe Ik’ op Spotify, Youtube, Itunes etc. te beluisteren. Deze maand maakt Johnny zijn officiële debuut op het poppodium, mét een liveband.

De zoon van voormalig profvoetballer Peter Boeve trad een jaar geleden voor het eerst solo op in de achtertuin van familie. Daarna ging het snel. Van zingen in de achtertuin, naar werken aan je eigen EP. Van opnames in de Abbey Road studio en de nummers produceren met producer Rudy Mackay, naar live spelen met een eigen band! De eerste single ‘Mij hou je niet tegen’ werd al een groot succes bij de verschillende radiostations.

Johnny wordt al vergeleken met Volumia. Jarenlang heeft die prachtige band de harten van veel fans veroverd. Nummers als ‘Hou me vast’ en ‘Afscheid’ worden nog steeds met veel liefde gedraaid en gezongen. Met Johnny Boeve en zijn band lijkt er nu een nieuwe, verjongde Volumia de muziekindustrie in te komen.

Samen met de liveband gaat Johnny op 23 september in Luxor een fantastische avond neerzetten. Naast zijn eigen nummers die voor het eerst live op het podium gespeeld zullen worden, zingen ze ook bekende hits van Volumia, De Dijk, Guus Meeuwis, BLØF en Racoon. Erbij zijn? Kaarten bestel je via www.johnnyboeve.nl/tour of op de website van Luxor zelf: www.luxorlive.nl.

Meer berichten