Foto: Marjolein Bakker

Nieuwe Alpha-cursus van start in Arnhem

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die binnenkort ook in Arnhem Zuid wordt aangeboden.

Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha-cursus gevolgd. In Elderveld (Arnhem Zuid) gaat op woensdagavond 19 september een Alpha-cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven in het gebouw van het Leger des Heils aan de Leidenweg 11-13 in Arnhem Zuid (wijk Elderveld). De maaltijd start 18.15 uur, het programma begint dan om 19.00 uur en duurt tot circa 21.00 uur. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha-cursus gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alphadeelnemers op alphacursus.nl Voor vragen of aanmelden neem contact op met Roland Toeter (06-41108348) of via de website van het Leger des Heils in Arnhem (legerdesheils.nl/korpsarnhem)

Meer berichten