Foto: @Rob-Herstel

Vierde editie Glad Back

ARNHEM - Glad Back is de comeback-mogelijkheid voor 49+ muzikanten, zangers en zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld, of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Hoe dan ook, het kan vanaf nu van ieders bucketlist worden afgevinkt. Of men nou beginnend of gevorderd is. Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor is gewenst, noten kunnen lezen is niet nodig. 

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werken de bandleden op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in 8 weken tijd naar een optreden toe. 

Op donderdag 13 september wordt Glad Back editie 4 gestart met een kennismakingsochtend. Op deze ochtend worden bands samengesteld a.d.h.v. interesses en maakt iedereen kennis met elkaar. Deze ochtend is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel kan men gewoon komen! Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op https://www.gladback.info/ .

Dus, kom je uit Arnhem of omgeving en toe aan een écht podium? Haal je instrument onder het stof vandaan, smeer je stembanden en meld je aan!

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en Tudor Rutjes i.s.m. Kunstbedrijf Arnhem.

Waar: Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP, Arnhem
Wanneer: Vanaf donderdag 13 september van 09.30 – 12.00 uur
 

Meer berichten