Het atelier in het ZUIVELHUIS
Het atelier in het ZUIVELHUIS (Foto: John Ebben)

Start nieuwe reeks teken- en schilderlessen in Arnhem-Noord

Op 18 september a.s. start er een nieuwe reeks teken- en schilderlessen in het ZUIVELHUIS aan de Rozenstraat in de Arnhemse wijk Heijenoord.

Beeldend kunstenaar en docent John Ebben vestigde zich 10 jaar geleden in Arnhem en werkt nu in het voormalige zuivelhuis in Arnhem-Noord. In dit karakteristieke en inspirerende pand werken professionals en beginners onder zijn leiding. De focus ligt op de ontwikkeling van persoonlijke stijl en talent van de cursisten. Er zijn enkele plaatsen op woensdagavond vrijgekomen, de aanmelding hiervoor is nu geopend. Op de website www.johnebben.nl is werk van cursisten te bekijken.

Academische setting

Naast het grote atelier waarin de lessen worden gegeven is er een opslag, werkplaats en een kleine kantine. De groepen bestaan uit minimaal 5 tot maximaal 10 personen. Centraal staat het werken naar waarneming waarbij diverse materialen aan bod komen (o.a. potlood, houtskool, krijt, inkt, acryl, olieverf en gemengde techniek). De lessen worden gegeven door John Ebben, docent en beeldend kunstenaar, en vinden plaats op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagochtend en donderdagmiddag. Naast de standaard reeks van 15 lessen is het mogelijk om een workshop op maat te volgen.

Gratis proefles voor beginners en gevorderden

Zowel beginners als gevorderden worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken; ze kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles. Interesse? Neem dan contact op met John Ebben voor een kennismakingsgesprek.

Uitgebreide informatie over de cursus tekenen en schilderen is te bekijken op www.johnebben.nl en verkrijgbaar bij John Ebben via telefoonnummer (026) 3895178 of per e-mail john@jeeb.nl.

Meer berichten