Arnhemse ouderen op weg naar The Lion King
Arnhemse ouderen op weg naar The Lion King (Foto: Paul Willems)

Ouderen met Vier het Leven naar The Lion King

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen die niet graag alleen op stap gaan of het lastig vinden dit te organiseren.

Deelnemers worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere ouderen gaan zij naar de bioscoop, een concert of een theatervoorstelling in hun regio. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Vier het Leven trapte 2 september het culturele seizoen af met een zeer speciale voorstelling: The Lion King in Scheveningen! Diverse regio’s, waaronder Arnhem, gingen mee. Vanwege het enorme succes zijn er meteen extra data ingepland, ook in andere regio’s in Gelderland.

Deelnemers van Vier het Leven ontvangen automatisch uitnodigingen voor dit soort speciale uitjes en 3 maal per jaar een programmaboekje met een zeer gevarieerd aanbod van theater- en filmvoorstellingen in de eigen regio. In regio Arnhem zijn er maar liefst 85 uitjes per jaar waaruit gekozen kan worden. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van uitjes met Vier het Leven? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend het programmaboekje voor uw regio aan via het landelijke telefoonnummer 035-5245156 of via info@4hetleven.nl. Het aanbod is ook te bekijken en te reserveren via de website: www.4hetleven.nl.

Meer berichten