Duurzame nominatievoor Zegers Bouw en Kiwitz

Het Arnhemse bedrijf Zegers Bouw maakt samen met Kiwitz uit Ulft kans op de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018 met 'Qarakter', een innovatieve formule voor het snel renoveren van badkamers. Via de website van initiatiefnemer Duurzaam Herstel kan er gestemd worden op een van de vijf genomineerden. 

Zegers Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Arnhem, Ede en Utrecht. Kiwitz is een vooruitstrevende leverancier van bouwproducten uit Ulft. Samen hebben de bedrijven Qarakter ontwikkeld. Met dit product behoren ze tot de vijf genomineerden voor de prestigieuze award. 
Qarakter is een duurzame formule voor het renoveren van badkamers met een doorlooptijd van slechts drie dagen. "De renovatie vindt plaats met een hoogwaardig coatingsysteem als afwerklaag dat zeer bestendig en snel gebruiksklaar is", vertelt directeur Johan Staring van Zegers Bouw.?"Door de bestaande ondergronden te handhaven, is er weinig sloopwerk nodig, waardoor we nauwelijks overlast veroorzaken en amper afval overhouden. Duurzaam en innovatief." 

Jaarlijks maken de beste duurzaamheidsinitiatieven in de sector voor onderhoud en herstel van vastgoed kans op de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018. De prijs is een initiatief van het keurmerk Duurzaam Herstel, in het leven geroepen door een groep vooruitstrevende verzekeraars op het gebied van duurzaamheid.
Zegers Bouw is trots op de nominatie. Johan Staring: "Het is mooi dat onze duurzame en innovatieve werkwijze op deze wijze gewaardeerd wordt en dat we tot de 'finale' zijn doorgedrongen. Natuurlijk hopen we op veel stemmen." 

Op 13 september tijdens het netwerkevent van Duurzaam Herstel krijgen de genomineerden nog éénmaal de kans om te pitchen tijdens het jaarlijkse event van Duurzaam Herstel. Waarna ook het publiek een stem kan uitbrengen. Beide stemronden samen bepalen de uiteindelijke winnaar van de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018. 

De promotiefilmpjes van de genomineerden zijn te bekijken op de website van Duurzaam Herstel (https://www.duurzaamherstel.nl/rob-insinger-award-2018/). Daar kan ook worden gestemd. 


 

Meer berichten