Zing mee in Grootkoor Gelderland

Samen zingen doet iets met je, ontspant en geeft energie. Zing mee in het nieuwe Grootkoor Gelderland!
 
In de maand september starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Gelderland. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op zaterdag 22 december in de Vredebergkerk in Oosterbeek. Solistische medewerking zal o.a. verleend worden door fluitiste Marjolein de Wit. Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes. Inmiddels zijn de Grootkoren een begrip in Nederland. Ze groeien nog altijd door. 
 
Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op vrijdagavond 14 september, 5 oktober, 9 en 23 november en 7 december en worden gehouden in de Vredebergkerk, Toulon van der Koogweg 3 in Oosterbeek, van 19.15 uur tot 22.00 uur. Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.
 
Marjolein de Wit
De fluitiste Marjolein is één van de solisten van het kerstconcert. Al op jonge leeftijd begon zij met fluitspelen. Zij concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook daarbuiten, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma's op televisie te zien. Daarnaast heeft zij meerdere solocd's op haar naam staan. Verder zullen de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen ook solistisch enkele kerstaria's ten gehore brengen.
 
Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden met professionele musici, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u terecht op www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv of mail naar zing@grootkoor.nl.
 

Meer berichten