Challenge 'Fitste Juf & Meester van Gelderland' gestart!

De vijftiende editie van de Nationale Sportweek in Gelderland is dit jaar van 15 tot en met 29 september.

Twee weken lang sport- en beweegplezier in Gelderland. Terugkerend onderdeel is de sportieve verkiezing 'Fitste Juf en Meester van Gelderland'. Presentator Jochem van Gelder heeft in een speciale videoboodschap aan de Gelderse basisscholen het startschot gegeven.
Tijdens de Nationale Sportweek daagt de Gelderse Sport Federatie jaarlijks alle juffen en meesters van basisscholen in Gelderland op een sportieve manier uit met de verkiezing 'Fitste Juf en Meester'. De challenge dit jaar is de wall sit, oftewel 'muurzit'. De Gelderse presentator Jochem van Gelder heeft de juffen en meesters in een persoonlijke video, waarin hij het muurzitten zelf beoefend, uitgedaagd om massaal mee te doen. Op de website www.geldersesportfederatie.nl/challenge staat meer informatie en een scoreformulier waar de resultaten en leuke foto's en video's van de challenge kunnen worden ingevoerd. Vanaf maandag 3 september is de challenge officieel van start gegaan.

Als afsluiting van de Nationale Sportweek komt Jochem van Gelder de prijs, een kist voor sport- en spelmateriaal en natuurlijk een beker, aan de fitste juf of meester op de winnende basisschool persoonlijk overhandigen.
De challenge is gestart!

Meer berichten