Fotocredits RTL

Arnhemmers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Vijftig Arnhemmers uit postcodegebied 6846 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Arnhem daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 16 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 
 
Peter uit Arnhem is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "We zijn al helemaal in de stemming! Normaal gesproken kijken we vanaf de bank met het hele gezin, maar vanaf de tribune is het natuurlijk nóg leuker. We denken er stiekem wel eens aan wat we zouden doen, mochten we in de prijzen vallen, maar voor nu gaan we vooral voor de leuke ervaring. We hebben er zin in!"
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Arnhem zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Arnhem is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden