Vrijwilligersvacature van de week

Ondersteuning van mensen in de laatste levensfase, start nieuwe cursus september 2018

Als vrijwilliger van Stichting Nabij ondersteun je mensen zonder of met een klein sociaal netwerk in de laatste levensfase. Als vrijwilliger sta je naast de mens, gaat in gesprek en bekijkt samen welke hulp nodig is. Dat kan van een luisterend oor tot begeleiding naar arts/onderzoek, maar ook meedenken over waar men wil sterven en of er bijvoorbeeld thuiszorg ingeschakeld moet worden. Je neemt de taak van een mantelzorger over.

Heb jij lef? Doorzettingsvermogen? Kan jij goed met mensen omgaan? Heb je affiniteit met begeleiden van mensen in de laatste levensfase? Dan zoekt Stichting NAbij jou! Wij zetten ons in voor mensen die eenzaam/geïsoleerd leven, geen of een klein sociaal netwerk hebben en weten dat ze door ouderdom of een ziekte niet lang meer te leven hebben. Weet jij toegang te krijgen en zie jij het als een uitdaging om een band op te bouwen en hulp in te roepen daar waar nodig is?

Als jij van betekenis wilt zijn en goed met mensen om kunt gaan en hierin iedereen gelijk ziet dan beschik jij waarschijnlijk over de juiste vaardigheden. Maak je naast het werk ook tijd vrij om o.a. het reguliere werkoverleg bij te wonen, het volgen van verdiepingsavonden en trainingen? Dan gaan we graag in gesprek met je. We starten in september weer met een nieuwe training.

Om in contact te komen, in gesprek te blijven en invulling te geven in de laatste fase van de zorgvrager en weten dat je er alles aan hebt gedaan om deze fase zo goed mogelijk te hebben ingevuld, is het de moeite waard om je als vrijwilliger voor de Stichting in te zetten. Want niemand hoeft alleen te sterven.

Voordat je start volg je een basiscursus van zes dagdelen. Daarnaast organiseren we diverse trainingen, verdiepingsdagen en intervisie.

Interesse? Neem dan contact op met Karin Slot, (06) 20124059 of via karinslot@nabij.nu

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden