Foto:

Jeugdland sluit snikhete zomer af

Jeugdland sluit een snikhete zomer af met een instuif in Schuytgraaf en de traditioneel afsluitende vogelshow in de 6e week van de vakantie.

Instuif Schuytgraaf
De INSTUIF komt naar Schuytgraaf! Er is voor iedereen van 4 t/m 12 jaar wel wat leuks te doen: hutten bouwen, een creatieve werkplaats en theater. Bij warm weer zijn er leuke waterspelen.
De instuif is op maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur op het veld aan de Juventastraat. De entree bedraagt 5,00 per dag. Er is een korting voor bezoekers met een Gelrepas. Opgeven is niet nodig. Ook is het niet noodzakelijk om 4 dagen te komen.

Vogelshow
Op donderdag 16 augustus is er een roofvogelshow. Tijdens deze spectaculaire vogelshow wordt er van alles geleerd over roofvogels. De vogels vliegen zo dicht over de bezoekers heen dat je de wiekslag van de vogels kunt voelen. Verder wordt precies uitgelegd welke vogel je op dat moment ziet vliegen en aan het eind van de show is er de mogelijkheid om met een roofvogel op de hand een foto te nemen.

De activiteit is toegankelijk voor jong en oud en vindt plaats op Sportcentrum Valkenhuizen aan de Beukenlaan op het veld achter de hoofdingang. Bij slecht weer vindt het plaats in de sporthal. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De entreeprijs is € 2,00 op vertoon van een Jeugdland Vakantie Paspoort en € 3,00 zonder paspoort en voor volwassenen. De kassa gaat om 13.30 uur open.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.jeugdland.nl. Jeugdland komt tot stand dankzij een samenwerking met Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang Skar en Stichting Rijnstad.

Meer berichten