Beleef Zomer in Gelderland bij jou in de buurt

ARNHEM  - Welke plaats wordt de opvolger van Geesteren en mag zich een jaar lang 'Mooiste plaats van Gelderland' noemen? Dat is de vraag die de komende drie weken centraal staat in het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.

Angelique Krüger reist ook dit jaar weer met haar crew door Gelderland. In de periode van 6 tot met 24 augustus brengt ze een bezoek aan maar liefst 15 plaatsen verspreid over de provincie. Dit jaar zijn dat Miste, Meteren, Harskamp, Varssel, Beemte Broekland, Heerewaarden, Heteren, Vuren, Bekveld, Appeltern, Noordijk, Stokkum, Wezep, Zieuwent en Oosterhout.

Iedere werkdag staat er van 9.00 tot 19.00 uur dus een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hét zomerprogramma van Omroep Gelderland. Iedere plaats heeft zijn eigen dorpsteam, dat verschillende opdrachten uitvoert om te bewijzen dat zij de eretitel verdienen. Gedurende de dag zijn de inwoners uit de betreffende plaats en omgeving welkom om het team aan te moedigen.

Prijs

Naast de eretitel kan het dorp 1000,- euro verdienen voor een zelfgekozen goed doel: van springkussen tot Zwarte Pieten pakken, alles komt voorbij. Op radio, via de website, de app en de Facebookpagina is de hele dag het team te volgen en komt u alles te weten over de plaats van die dag. Om 18.20 uur sluiten we af met het hoogtepunt van de dag; een live tv-uitzending waarin bekend wordt hoeveel geld de plaats heeft opgehaald en wie er aan kop staat in de strijd om de titel  'Mooiste plaats van Gelderland.'

Live radio 

Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de podiumwagen van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland waar live radio wordt gemaakt. Kom tussen 13.00 en 16.00 uur bij Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan voor een leuk verhaal.

Meer berichten