Oddstream exposeert opnieuw in Arnhem

Arnhem - 11 t/m 14 oktober brengt Oddstream een nieuwe expositie naar Arnhem: Hidden Structures, een expositie over zichtbare en onzichtbare structuren die ons continu omringen. De expositie vindt plaats in een verborgen netwerk op zichzelf: de stadskelders van Arnhem.

Onzichtbare digitale structuren 
We worden continu omringd door onzichtbare digitale structuren die ons dagelijks leven in hoge mate beïnvloeden. Deze structuren volgens ons on- en offline, analyseren wat we doen en communiceren met elkaar. Hoe kunnen we deze verborgen structuren, die letterlijk en figuurlijk ontastbaar zijn, grijpbaar maken? Hidden Structures toont werken die deze structuren zichtbaar maken, de bezoeker uitnodigen met een andere blik naar digitale technologieën te kijken en aan de slag te gaan en mogelijke toekomstscenario's schetsen.

Kinderworkshops, performance, Odd Walk
Naast de expositie zijn er kinderworkshops, een performance en een rondleiding 'Odd Walk'. Tickets zijn te koop aan de deur en kosten €7,50 (€5,- voor studenten en kinderen). Entree is gratis met de Gelrepas. Meer informatie over Hidden Structures verschijnt te zijner tijd op social media en www.oddstream.nl.

Over Oddstream 
Oddstream organiseert exposities, meet-ups en workshops rondom kunst en technologie. Door middel van digitale kunst en multimediawerken worden in de exposities thema's in de digitale cultuur behandeld. In november 2017 exposeerde Oddstream voor het eerst in Arnhem in de Eusebiuskerk.

Meer berichten