Deelnemers Sportschool Ho Sin Sul WK Tang Soo Do London
Deelnemers Sportschool Ho Sin Sul WK Tang Soo Do London (Foto: Mike Peter)

ho sin sul is klaar voor het wk tang soo do in london!

Op 4 en 5 augustus zullen maar liefst 21 leerlingen van sportschool Ho Sin Sul uit Arnhem, meedoen met WK Tang Soo Do in London. In totaal zullen er vanuit de hele wereld ca. 500 deelnemers strijden voor het eremetaal.

Al maanden wordt er intensief getraind en bereidt men zich voor door mee te doen aan diverse wedstrijden. Met verschillende actie’s wordt er ook geld opgehaald om de deelnemers tegemoet te komen in de deelnamekosten zoals statiegeldflessen inleveren, koopzegels afnemen van de AH, diverse bake-sales en een sparringsmarathon. Ook kan er geld gedoneerd worden via doneeractie.nl (road to London). Albert Heijn Groningensingel zorgt ervoor dat de sporters gezond de intensieve dagen doorkomen mbv een “carepackage”.

De deelnemers doen mee met verschillende onderdelen zoals: sparring en hyungs (gevechtsvorm met en zonder wapens). Tycho Mols, Se-Jin Chao en Rick van Zijl zullen Nederland vertegenwoordigen met de teamhyungs (een gezamenlijke gevechtsvorm die beoordeeld wordt op gevechtswaarde en synchroniteit).

Sportschool Ho Sin Sul staat al 25 jaar bekend met het lesgeven in Tang Soo Do. Dit is een traditionele Koreaanse gevechtskunst die uiterst effectief is als zelfverdediging voor jong en oud. Het leren van hand- en voettechnieken en (wapen)vormen gaan samen met het opbouwen van zelfvertrouwen, discipline, uithoudingsvermogen en respect.

Voor meer informatie over Ho Sin Sul, Korean Martial Arts School, zie facebook en www.hosinsul.nl

Meer berichten