Mode moet voor ieder toegankelijk zijn

Arnhem - Het Awearness Fashion Café is een jaarlijks terugkerend onderdeel van Fashion + Design Festival Arnhem. Dit jaar op 22 juni op het Johnny van Doornplein. 

Initiatiefnemers Wilma Mulder en Jeannette Ooink belichten samen met toonaangevende sprekers de verschillende manieren waarop je het modelandschap kunt verduurzamen. Het vijfde Awearness Fashion Café staat in het teken van Diversiteit en Recycling.
Mode moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht lichaamsvorm, leeftijd, gender, ras, cultuur of religie. Dat dit nog lang niet altijd het geval is, weet Janice Deul van het platform ‘Diversity Rules’ als geen ander. Fashion activist Janice Deul bepleit een inclusiever modelandschap en spreekt daar graag over tijdens het Awearness Fashion Café op vrijdag 22 juni.
SuitSupply, producent van herenpakken en de dameslijn Suistudio, is lid van Fair Wear Foundation dat toeziet op goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Recent is zij gestart met een ambitieus kledingrecyclingprogramma. Joy Roeterdink vertelt hierover op
vrijdag 22 juni, 15.30 – 17.30 uur in Awearness Fashion Café. Locatie Johnny van Doornplein, Arnhem, 10 euro.

Meer berichten