Foto:

Vrijwilligersvacature van de week

Workshops tuin van de toekomst begeleiden

Handen uit de mouwen, want voor je het weet komt er een hoosbui! Tijdens de zomervakantie (7 juli- 2 september) gaan kinderen en hun families in het Watermuseum zelf een regenwatervriendelijk tuintje met een waterloop maken. De workshops beginnen met een korte uitleg in de inspiratietuin, daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag. De workshops worden begeleid door 2 vrijwilligers.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
We vinden het belangrijk dat je makkelijk communiceert met de doelgroep (kinderen en hun families) en met je collega-vrijwilligers. Daarnaast is het fijn als je affiniteit hebt met thema's als duurzaamheid, klimaatvriendelijkheid, regenwaterbestendige stad of met tuinieren. Een nieuwe activiteit vraagt soms om wat pionieren / aanpassen in de loop van de tijd. Er zijn 2 trainingen gepland: 26 juni 15.00-17.00 u en 28 juni 19.00-21.00 u (ovb). We verwachten van je dat je naar een van deze trainingen kunt komen.

Je werkt samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Er is ruimte voor ideeën en inbreng vanuit de vrijwilligers, zeker bij een nieuwe activiteit als deze. Je krijgt van ons een dagdeelvergoeding en je bent natuurlijk van harte welkom op onze vrijwilligersbarbecue op 4 juli.

Heb jij minimaal een dagdeel per week tijd om aan deze leuke activiteit deel te nemen, neem dan contact op met Monique Verber, 026 3551257 of via m.verber@watermuseum.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten