Foto: Dominique Duits

Officiële lancering website Arnhemse Markten

Arnhem - Afgelopen vrijdag 11 mei is de website van de Arnhemse Markten officieel gelanceerd op de markt in het centrum van Arnhem. De website is vanaf 1 februari al live, maar de feestelijke viering hiervan werd gelijk gedaan met de publieke overdracht van de markten van de gemeente aan de stichting.

Gelijk met de lancering is ook een winactie van start gegaan, waarmee maar liefst vier gloednieuwe Cortina fietsen (t.w.v. € 499,-) gewonnen kunnen worden.

Lancering

Midden op de markt in het centrum van Arnhem werd afgelopen vrijdag 11 mei de website van de Arnhemse Markten officieel gelanceerd. Marktmanager Marc Schoonebeek en bestuurslid Chris Verburg van Holland Kaascentrum drukte op de ‘lanceer’ knop, waarmee zij de website symbolisch lanceerde. De gehele week was er al een feestelijke sfeer op de markt. Afgelopen zaterdag vond namelijk ook de publieke overdracht van de markt van de gemeente aan de stichting plaats. Overal op de markten waren vlaggetjes opgehangen, waren er leuke activiteiten voor de kinderen te doen en daarnaast maakte men kans op mooie prijzen door mee te doen aan het rad van fortuin.

Website

De website biedt een podium voor alle ondernemers van de markten. Daarnaast kunnen ondernemers hun aanbiedingen op de website plaatsen, worden er diverse winacties georganiseerd en wordt er altijd het laatste marktnieuws gedeeld. Kortom, er wordt een compleet beeld geschetst van de markt. Iedere week worden er door de ondernemers aanbiedingen geplaatst op de website. De aanbiedingen worden gedeeld op social media en wekelijks verstuurd in de nieuwsbrief.

Maak kans op een gloednieuwe Cortina fiets! (4x)

Tegelijk met de lancering van de website is ook de fietsenactie van start gegaan. Bezoekers van de markt maken kans op een gloednieuwe Cortina fiets (t.w.v. € 499,-). Om kans te maken, dient men zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de Arnhemse Markten en de Facebookpagina te liken. Maandag 4 juni worden de winnaars bekend gemaakt op de website en social media. De fietsen worden dezelfde week uitgereikt op de markten.

Meer berichten