Twintig jaar Humphrey's Arnhem

Om de ultieme Moulin Rouge sfeer te beleven, hoef je niet ver te reizen. Zodra je restaurant Humphrey's aan de Mariënburgstraat in Arnhem binnenstapt, waan je je even in het Parijs van vroeger. Luxe pluche stoelen, romantisch kaarslicht, kroonluchters met rode kapjes en veel gouden en rode elementen. Tel daar een heerlijk drie-gangen keuzemenu bij op en de avond kan niet meer stuk. 

Humphrey's bestaat inmiddels 28 jaar en is het eerste restaurant in Nederland dat begonnen is met een drie-gangen keuzemenu aan te bieden tegen een vaste prijs. De kracht van Humphrey's is een combinatie van kwalitatief goede seizoensgebonden producten tegen een aantrekkelijke prijs. 

Naast vegetarische gerechten heeft Humphrey's ook veganistische gerechten op de kaart staan en werkt ze steeds meer met biologische producten en dit zal alleen maar verder uitgebreid worden. Zo staat per heden de kaas van Bastiaansen Bio op het kaasplankje van de menukaart. Deze kaas is 100% biologisch en tevens vegetarisch gestremd. Verder probeert Humphrey's zoveel mogelijk met lokale leveranciers samen te werken. 

Humphrey's is jarig!
Geloof het of niet, maar Humphrey's Arnhem bestaat al 20 jaar! Dat betekent dat het restaurant al 20 jaar heerlijke, bourgondische gerechten serveert aan de Arnhemmers met de lekkerste cocktails en wijnen. Om dit te vieren kun je nu gebruik maken van een speciale jubileumactie. Tot en met 3 juli 2018 kun je bij het restaurant terecht voor een 3-gangen keuze menu voor slechts € 20,-! 
De actievoucher voor deze actie is bij het restaurant zelf verkrijgbaar.

Humphrey's Arnhem is dagelijks geopend vanaf 17.00 en op zondag vanaf 16.30 uur.
Mariënburgstraat 1 (hoek Jansplein)
Reserveren: 026-4456000
www.humphreys.nl
 

Meer berichten