Vorige week vond de opening van JANS' plaats door middel van een feestelijk evenement met onder andere burgemeester Marcouch.
Vorige week vond de opening van JANS' plaats door middel van een feestelijk evenement met onder andere burgemeester Marcouch.

Burgemeester Marcouch opent JANS'

Arnhem - Vorige week vond de opening van JANS' plaats door middel van een feestelijk evenement met een prominente rol voor diverse echte Arnhemse iconen. De genodigden luisterden naar een toespraak van Hans Verbugt (directeur Musis & Stadstheater Arnhem) en een voordracht van stadsdichter Jesse Laporte. Ook burgemeester Marcouch nam het woord en verrichtte de openingshandeling door het aansnijden van het grootste Arnhemse Meisje dat ooit gebakken is door Banketbakkerij van Asselt. Alex van Hooff dankte tenslotte iedereen die maandenlang keihard gewerkt heeft om de complete verbouwing van het voormalige grandcafé Mahler en de nieuwe vormgeving en inrichting van JANS' te realiseren.

Trots en vol energie staan Addie Roelofsen, Chantal Gerritsen en de familie van Hooff te popelen om een bijdrage te mogen leveren aan het culinaire en culturele aanbod van de stad Arnhem.

Trots

"De Arnhemmer mag trots zijn op zijn stad, die ooit aan de Jansbeek is ontstaan. Vandaar onze keuze voor de naam JANS'. Pal voor Musis Sacrum aan het Velperplein is JANS' het tijdloze en veelzijdige hart van Arnhem. Deze locatie heeft een rijke historie die voortleeft in het heden en daarmee de plek zoveel betekenis geeft", aldus Roelofsen, Gerritsen en familie van Hooff.

Meer berichten