Logo arnhemsekoerier.nl


Foto: Loens Media

Start kaartverkoop seizoen 2018-2019 Posttheater

Arnhem - De kaartverkoop voor het nieuwe cabaretseizoen 2018-2019 in het Posttheater gaat dinsdag 15 mei om 10:00 uur van start. Het volledige programma is inmiddels al online te bekijken. Het wordt weer een mooi seizoen met toppers als Arjen Lubach, Guido Weijers, Pieter Derks en Lenette van Dongen.

Naast cabaret en comedy kan men tevens genieten van intieme theaterconcerten als de Jan Rotband en LAKSHMI. Ook is er in het nieuwe seizoen weer volop ruimte voor jong en aanstormend cabarettalent.

SonsbeekTheaterAvenue
Noteer donderdag 9 t/m zondag 12 augustus alvast in de agenda. Het Posttheater is druk bezig met het samenstellen van een mooi cabaretprogramma voor de supergezellige SonsbeekTheaterAvenue in het mooiste park van Arnhem. Houd voor het programma de website van het theater en die van de Avenue in de gaten.

Cabaretweekend
Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 oktober organiseert het Posttheater in samenwerking met Stadstheater Arnhem het allereerste Arnhemse Cabaretweekend. Vol grote namen als Bert Visscher, Dolf Jansen, Lebbis, Peter Heerschop en ook jong talent, de cabaretiers van morgen. Houd de websites en social media kanalen van beide theaters in de gaten voor meer informatie.

Hamburgermenu in het Posttheater
Vanaf eind augustus is het mogelijk om op voorstellingsavonden voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een heerlijke Bio- of Vegaburger met ambachtelijke frites in het restaurantgedeelte van de sfeervolle Foyer. Bezoekers zijn welkom vanaf 18:30 uur of kunnen het menu tegelijkertijd mee bestellen met de voorstellingtickets voor een complete avond uit.

Meer informatie?
Kaarten zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.posttheater.nl.
Het theater is telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-16:00 uur via 026 - 44 63 554.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox