Stichting TaalOase leest en schrijft!

Arnhem - Met ingang van 12 april 2018 bestaat Stichting TaalOase!
Nadat stichting Rijnstad de taallessen niet meer aanbood, hebben de vrijwilligers van Oase zich ingezet voor het behoud van taallesssen en een doorstart gemaakt. Stichting TaalOase zet zich in voor mensen die om diverse redenen het lezen, spreken en schrijven van de Nederlandse taal niet goed geleerd hebben,  willen leren of willen verbeteren. Dat  kan zijn doordat zij uit een ander land komen, onvoldoende kansen hebben gehad binnen het reguliere onderwijs of om andere redenen.
Deelnemers kunnen gebruik maken van taallessen, hun rekenvaardigheden vergroten en/of digitale basisvaardigheden leren. De groepen zijn klein en richten zich op verschillende onderdelen van het leren van de Nederlandse taal en andere vaardigheden. De vrijwilligers passen de lessen aan, aan de wensen en de mogelijkheden van de deelnemers. Er  is een ontspannen en veilige sfeer waarbinnen iedereen zich kan ontwikkelen.

Vrijwilligers zijn onmisbaar om de deelnemers verder te helpen. Bent u iemand die ons wil komen helpen? U bent van harte welkom!
Kent u deelnemers voor de lessen, dan kunt u hen aanmelden voor een intakegesprek.
Meer informatie vindt u op de website: www.TaalOase.nl.
 

Meer berichten