Loopgroep Warnsborn start met hardloopcursussen

Op zaterdag 21 en woensdag 25 april begint de speciale zomercursus hardlopen voor beginners.

Op het beste tijd van het jaar, de mooiste locatie van Nederland, en het juiste moment beginnen met hardlopen. Want met prima temperaturen, op de prachtige locatie van landgoed Warnsborn in Arnhem-Noord, is dat het beste moment om te starten met hardlopen. En het ideale moment om met hardlopen te beginnen als men voor het eerst mee wil doen aan de Bridge to Bridge of de Posbankloop.

De cursussen duren 10 weken en men krijgt voor de hele periode een weekschema met alle trainingen. Men kan kiezen uit één van beide dagen of zelfs, en dat is uniek in Arnhem, op beide dagen komen lopen. Na de 10 weken is er een vervolgcursus die de lopers verder voorbereidt voor de Bridge to Bridge en de Posbankloop.

De loopcursussen starten op zaterdag 21 april (19.30 - 21.00 uur) en woensdag 25 april (8.30 - 9.50 uur). De start is op de parkeerplaats van de Oranjerie van Landgoed Warnsborn.

Op maandag 30 april begint een dubbeltraining voor hardlopers: Core-Stability- en intervaltraining.
Uniek in Nederland: twee trainingen in één. Krachttraining speciaal voor hardlopers en aansluitend een hardlooptraining.
Met oefeningen van de Verheulmethode en Pilates, werk je aan je kracht, controle en evenwicht. Een soort Bootcamp maar dan verfijnder en speciaal gericht op duursporters. Core-stability is onmisbaar als je sneller wilt lopen en aan blessurepreventie wilt doen.
De hardlooptraining is een souplesse interval training volgens de methode Verheul.

Deze training is voor zowel beginners met een goede basisconditie als wel voor gevorderde lopers geschikt. Bij beginners wordt het aantal intervallen in aantal en afstand geleidelijk opgevoerd.

De cursus start op 30 april en duurt 10 weken. We verzamelen op de parkeerplaats van de Oranjerie van Landgoed Warnsborn. De training begint om 19.00 uur en duurt twee uur.

Voor meer informatie en aanmelding voor beide cursussen: Albert Stoter, tel. (06) 54635988, www.loopgroepwarnsborn.nl

Meer berichten